Drop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MeDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MeDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down MenuDrop Down Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

Openingsuren
maandag gesloten
dinsdag 13u00 - 19u00*
woensdag 13u00 - 19u00*
donderdag 13u00 - 19u00*
vrijdag 13u00 - 19u00*
zaterdag 9u00 - 17u00 doorlopend
zon- en feestdagen gesloten
* In de wintermaanden gesloten om 18u (van 1/11 tot 28/02)

Wij aanvaarden Eco-Cheque en ECO-pass

Welkom op de site van Van de Velde fietsen bvba. Ons team staat elke dag klaar om u een onberispelijke service te bieden en u bij te staan in uw keuze. Onderhoud en herstellingen gebeuren in eigen atelier. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van elektrische fietsen. Wij weten door jarenlange ervaring beter dan wie ook wat kwaliteit is en hoe het te onderhouden.

Opgelet! Vanaf 1 maart 2019 start de zomer-uur-regeling: dit wil zeggen dat de winkel elke werkdag behalve maandag terug open zal zijn tot 19.00u in plaats van 18.00u

Beste klant,

Om onze service naar jullie toe, als klant, te kunnen verbeteren en er zorg voor te kunnen dragen dat elk onderhoud en elke herstelling in de beste omstandigheden en naar ieders verwachtingen en onberispelijk zou uitgevoerd worden, hebben wij het besluit genomen om onze openingstijden enigszins aan te passen.

In de loop van de voormiddag zullen wij ons concentreren op het onderhoud en herstelling van uw (elektrische) fiets en uw binnengebrachte onderdelen. De namiddag wordt voorzien om jullie te woord te staan en jullie in optimale omstandigheden bij te staan met vragen naar aankoop, accessoires, onderdelen, afhalingen, enz.

Dit moet leiden naar een optimalisatie van winkel en atelier – zodat iedereen de tijd zou krijgen die hij verdient om zijn aankopen zo optimaal mogelijk te kunnen doen en langs de andere kant onze hersteldienst nog meer te kunnen professionaliseren.

Vanaf 1 februari 2018 zullen onze openingsuren als volgt wijzigen:

Dinsdag tot vrijdag 13.00 u. – 19.00 u.  (*)
Zaterdag 9.00 u. – 17.00 u. doorlopend

Maan-, zon- en feestdagen gesloten
(*) winterperiode van 1 november t.e.m. 28 februari gesloten om 18.00 u.

Wij houden ons eraan u te danken voor het begrip en hopen dat ook u zelf snel de voordelen zal ondervinden van deze wijziging van deze manier van werken.

Met oprechte groeten,

Het Van de Velde – fietsen team

 

Van de Velde Fietsen introductievideo

Onze Gift Cards liggen klaar - verkrijgbaar in onze winkel

Because there is always a reason!

Oxford speed pedelec

 Sinds 1 oktober 2016 bestaat er een nieuwe regelgeving rond elektrische fietsen, meerbepaald Speed pedelecs (snelle elektrische fiets)

Vanaf januari speed pedelecs van E-move verkrijgbaar in onze winkel

Klik voor meer informatie:

Wegwijzer elektrische fietsen Bron: Brochure “Wegwijs Elektrische fietsen” – Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer  Oktober 2016 

(http://mobilit.belgium.be/nl/wegverkeer/inschrijving_van_voertuigen/kentekenplaten/elektrische_fietsen)

Nieuw in assortiment

Kwart accu's elektrische fietsen na 3 jaar kapot  (Bron : Het Laatste Nieuws 30/05/2016)

Volg ons vanaf nu ook op Facebook

Vanaf nu op voorraad! Shimano Mountainbike schoenen en Race schoenen

Dank aan alle 450 deelnemers van onze 13° fietshappening om er een schitterende dag van te maken!

Nieuw in assortiment: Belgisch fietsenmerk Viper

Fietsen vanaf EUR 265,00, Elektrische fietsen vanaf EUR 1399,00

Krediet mogelijk op fietsen, bromfietsen en scooters. (*)
Vraag naar de voorwaarden.
(*) onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietverlener
(*) let op, geld lenen kost ook geld


Laatst aangepast: homepage - Enra fietsverzekering - artikel: 'Ook bedrijven stimuleren fietsgebruik' - krantenartikel: 'Kwart accu's elektrische fietsen na 3 jaar kapot'